Жена ми започна да пие от стрес

banner-hepavital

Много се подценява в днешно време влиянието на стреса

Моята жена е на 33 години. Никога преди това не е пила алкохол, не и в такива количества, в които започна да го пие преди време. Случи й се нещастие, нападнаха я и й взеха чантата. Отърва се само с едно ожулено коляно и малко рани на ръката, с която е дърпала чантата, но много се уплаши и започна да пие алкохол.

Даже имаше един период, в който изобщо не излизаше. Взе си неплатен отпуск и си остана у дома и само пиеше. Не че пиеше кой знае колко много, но като знам,че тя изобщо не употребява алкохол, и това, което изпиваше тогава беше много.

Имаме дъщеричка на 6 години. Детето вече разбира и това щеше да е много лош пример за нея. Затова седнахме да поговорим с нея. Взехме да търсим изход от това положение. Карах я да излиза, първо с приятелки и с мен и накрая сама. Пак започна да взима малката от градина и да я води, поуспокои се. Но проблемът с пиенето остана.

Затова й поръчах капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“. Тя ги пи в продължение на два месеца. И трябва да ви кажа, че тези капки имат двоен ефект. От една страна я отказаха от алкохола, а от друга я успокоиха. Започна да спи повече през нощта и така стана по-спокойна през деня. Вече не се отнасяше, концентрира се, взе се в ръце и се върна на работа.

Много съм доволен и искам да препоръчам капките на хората, които имат проблем с алкохола. Не мога да ви опиша колко спокойна е сега обстановката у дома и как се оправи жена ми.

Миро Стефанов от Пловдив

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.