Ако искате да бъдете зависими от нещо, то изберете любовта

banner-hepavital

Любовта не влошава качеството на живот, тя е радост. Това е основният симптом


Хубаво ви е и с любимия, и без него. Любовта не пречи на човека да се развива, обратното, тя вдъхновява за нови постижения. Когато човек обича, той се разхубавява, подмладява, издига се, дори изчезват някои заболявания. Защото любовта е извор на щастие, жизнена енергия, свобода, целителна сила за душата и тялото.

Зависимостта във всякакви проявления е силна и увеличаваща се с времето болезнена концентрация върху другия. На първите етапи човек изпитва чувство на радост в присъствието на обекта на своята любов. След това потребността от присъствието му, от знаците на внимание става все по-насъщна, превръща се в наркотик. И дозата постоянно трябва да се увеличава. В присъствието на обекта на любовта човек изпитва щастие, в неговото отсъствие – мъка, скука, тревога, измъчват го различни подозрения, трансформиращи се в ревност.

Любовната зависимост е за предпочитане, но ще е добре да може да я различавате от любовта такава, каквато е – свободна и независима. Защото, любовта наистина може да вирее само там, където няма ограничения!

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.