Социолозите проучиха представителите на кои професиите най-често злоупотребяват с алкохола

banner-hepavital

Има ли наистина професии, които най-често злоупотребяват с алкохола? И дали работата предполага по-често да се посяга към чашката?


Специалистите имат отговор на тези въпроси. Отговорът им е изненадващ. изненадващ се, защото се очаква бедните хора да злоупотребяват по-често с алкохола. Оказа се, че това съвсем не е така.

Прочетете интересните заключения на учените от Ангиля.

Според вестник „Росийская газета“ цитира ново изследване на британските изследователи от края на 2017 г. Според това изследване най-често злоупотребяват с алкохола специалистите, които печелят добре. Такива са адвокати, архитекти, висококвалифицирани лекари и учители. На около 70% от анкетираните се приписва среден и висок социално-икономически статус.

Най-малко от всички пият социалните работници и работници с относително ниско ниво на доходи. Така че хората, които са спечелили по-малко от 11 000 евро годишно, по принцип не пият повече от два пъти месечно. За сравнение: 80% от хората, които получават повече от 45 000 евро годишно, консумират алкохол поне веднъж седмично.

Голям брой хора, които не са пили алкохол, са били на възраст 25-64 години. Заслужава да се отбележи, че лъвският дял на любителите на алкохола е на възраст над 65 години. Що се отнася до времето на пиене, както се очаква, най-често хората пият в петък и събота.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.