Алкохолизмът и хранителните разстройства са много общи

banner-hepavital

Учените от медицинското училище във Вашингтонския университет откриха: някои гени влияят върху риска от тези аномалии


Генетиката представлява 38-53% от общите високорискови показатели. Според изданието Medical News Today наистина хората с хранителни разстройства често имат наркотична зависимост и алкохолизъм. И още – има прекалено много допирни точни между това един човек да е зависим от алкохола и друг, който е зависим от храната. Няма почти никаква разлика между това дали преяждаме или злоупотребяваме с алкохола

В хода на последното проучване бяха анализирани близо 6 000 души. Бяха изследвани данните на двоични и идентични близнаци. Това даде възможност да се разбере в кои случаи гените са работили и в какви случаи вина имат външните фактори. Оказва се, че алкохолизмът все още е свързан с преяждането . Хората, които преяждат често се опитват да се освободят от изяденото (повръщане, лаксативи, диуретици).

От общия брой участници в проучването приблизително 25% от мъжете и 6% от жените са имали история на алкохолна зависимост. Почти 11% от мъжете и 13% от жените някога са страдали от пристъпи на преяждане. И около 14% от жените са използвали 2 дози или повече лаксативи и диуретици, за да се отърват от консумацията, до известна степен.

Всички те имат едни и същи генетични характеристики, причинявайки развитие на отклонения в психиката и в поведението. Но учените не могат да определят кои гени са виновни. Във всеки случай, те призовават лекарите да разпитват пациентите подробно по отношение на диагностицирането на няколко проблема едновременно.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар