Капките Алкофитал отърваха брат ми от тежка алкохолна зависимост

banner-hepavital

Моят брат не на 27 години и имаше тежка алкохолна зависимост. Той имаше проблеми с алкохола още от времето, когато учеше. То, всъщност, и тогава започнаха проблемите му с алкохола

алкохолна зависимост

Преди четири години почина нашия татко, и неговата алкохолна зависимост стана още по-силна. Ние с майка много се тормозим, защото брат ми не е лош човек. Но, като си отиде татко, и той съвсем рухна. Като че ли вече не виждаше смисъл да се откаже. Защото, истината е, че докато татко беше жив, той имаше някакъв респект от него. Уважението към баща ни му беше някаква спирачка, въпреки и че тогава пиеше. Но тогава не беше толкова зле, колкото стана после. Особено първата година, след като татко си отиде. просто беше някакъв кошмар.

Тогава седнахме двамата и аз реших да поговоря с него. Казах му много неща. Други премълчах. Но, най-важното, което му казах, беше че не бива да прави така, че да съжалява преди да е направил нещо, да е положил някакви усилия. дадох му пример точно с това, че сега съжалява, че не се е поправил, докато татко беше жив. Не се знае кое докога ще е, но отказването на алкохола не трябва да се проточва във времето. Винаги има подходящ момент, както и подходящи средства, с които да се преодолее и най-тежката зависимост. И капките Алкофитал са точно такова средство, защото помогнаха на моя брат да се откаже от алкохола, докато не е станало късно.

Надежда Давидова от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.