Лекарите разказаха каква е вредата от употребата на определени алкохолни напитки

banner-hepavital

Всички алкохолни напитки са вредни. Но има някои, чиито вреди се подценяват. Една такава напитка е бирата, следвана от шампанското и коктейлите


Това че някои алкохолни напитки са леки, съвсем не означава, че са безопасни.

Включиха и бирата в списъка на най-опасните алкохолни напитки, съобщава „Дейли Мейл“ . Тази популярна напитка е особено опасна, ако се консумира в топла. Това предизвиква прекомерно натоварване на черния дроб и води до увеличаването му. Ликьорите, на свой ред, привличат много със сладкия си вкус. В резултат на това човек може значително да надвиши безопасната граница на потребление, дори и без да го осъзнава.

Резултатът е необратимо увреждане на панкреаса, повишаване на теглото поради калории и повишен риск от диабет. Също така в списъка на опасните напиктки можете да намерите и шампанското, поради високата вероятност от развитие на заболявания на черния дроб и стомаха. Освен това, според статистиката, шампанското често причинява тежко алкохолно отравяне. Според експертите очевидно, както и при алкохолните напитки, хората подценяват опасността от тази „лека“ напитка.

Но за най-вредни алкохолни напитки лекари разпознават коктейлите. В допълнение към негативното влияние, упражнявано върху вътрешните органи, коктейлите активно разрушават зъбния емайл и предизвикват бързо покачване на телесното тегло, което се дължи на високото съдържание на калории.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.