Алкохолът е признат за най-големият убиец на световното население

banner-hepavital

Алкохолът е вреден. Вредата от злоупотребата с алкохол е толкова страшна, че може да доведе до смърт. Да, до болести и смърт, в световен мащаб


Алкохолът трябва да бъде обект на специални наблюдения, от страна на организации, правителства и други заинтересовани органи. Но най-вече всеки от нас трябва да е наясно, че алкохолът убива – пряко и преносно.

Световната здравна организация (СЗО) направи разочароващо заключение: смъртността в целия свят се дължи предимно на злоупотребата с алкохол, съобщава Reedus. Всяка двадесета смърт в света е причинена от шофиране в пияно състояние или свързани с алкохола заболявания. Три четвърти от смъртните случаи са на мъже.

Болестите, причинени от алкохола, се диагностицират при 237 милиона мъже и 46 милиона жени. В същото време най-много се пие в Европа. Между другото, в Русия, Молдова и Беларус, потреблението на алкохол постепенно намалява. Днес, според официалната статистика, 40% от населението на Русия не пие.

Не всички обаче са съгласни с официалната статистика, като се има предвид, че реалната ситуация е по-малко розова. Например депутатът на Държавната Дума Виталий Милонов изпрати писмо до министъра на здравеопазването на Русия с предложение за временно налагане на сух режим в страната. От своя страна заместник-председателят на правителството за социална политика Татяна Голикова говори за увеличаване на възрастта за продажба на алкохолни напитки до 20 години.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.