Алкохолът е по-скоро вреден, отколкото полезен

banner-hepavital

Не може да се вярва напълно на проучвания, според които алкохолът е полезен


На свой ред, Университета на Тексас твърди че алкохолът с умереност удължава живота на хората, в сравнение с активното потребление или пълното отхвърляне на алкохола. В същия университет бе установено колко положително е въздействието на алкохола върху епизодичната памет при хора на 60 и повече години. Мозъчните сканирания на група доброволци показаха: при индивиди, които консумират умерени дози алкохол, хипокампусът (център за мозъчна памет) запазва големи обеми, като се противопоставя на процеса на стареене.

Междувременно не всички експерти имат позитивен поглед върху темата за алкохола. Американските учените предупреждават: дори умереното потребление на алкохол увеличава риска от деменция, както и алкохолизмът. Тези заключения са направени вследствие на състоянието на 1300 възрастни жени. Оказало се, че рискът от леко когнитивно увреждане и пълна и разрушителна деменция се увеличава в пряко съотношение към пиенето. Също така прогнозите бяха разочароващи за онези, които започнаха да пият, като преди това са се старали да се въздържат от алкохол.

Експертът Тина Хоан коментира: „С възрастта мозъкът ни може да стане по-податлив на последиците от алкохола, поради което е възможно да се направят по-строги препоръки за възрастните хора. В същото време причините, които първоначално стимулират хората да посегнат към алкохола, могат да бъдат свързани с отклонения в мозъчната функция. Това е вид стрес. “

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.