Алкохолът е тъмно дело!

banner-hepavital

Всяка нощ хиляди души търсят в Гугъл къде е най-близкия денонощен магазин, за да си купят алкохол за през нощта

тъмно дело
Най-много алкохол се пие вечер, след като стане тъмно, или в приятния сумрак на вечерта. Истината е, че не е нужна търсачка, за да се намери алкохол – той е навсякъде, леснодостъпен и евтин.

Алкохолът наистина е тъмно дело, не само защото повечето хора предпочитат да пият през нощта.

Търговията с алкохол често е насърчавана от държавата. Поощяването е в липсата на по-сериозни закони, които да ограничат продажбата и консумацията на алкохол.

Възможно ли е да се спрат машинациите с продажбата на алкохол?

Няма ли начин да избягаме от това нещастие? Зависи какво спасение търсим. Съгласно закона, дори и да има някаква забрана, ще има начин как да бъде заобиколена, дори и от самия закон. Предприемачи и производители едва ли си мислят за всички трудности при лечението на алкохолизма. Няма нищо по-лесно от това просто да отидете в магазина и да си купите алкохол.

Сериозни експерти без сянка на съмнение говорят за възможен успех на една анти-алкохолна политика. Високата цена на алкохолните напитки е един от начините да се ограничи злоупотребата. Да, ама тогава ще дойдат ментетата и домашно приготвените съмнителни питиета. Не е проблем да се снабдим с по-евтин алкохол и от чужбина. Начини винаги има, а ако няма – ще се намерят. Ето защо алкохолът е тъмно дело – няма измъкване от него! Няма насищане от неговата сладка печалба!

Въпреки това си струва някой да помисли за ефективността на наложените забрани в сферата на алкохола. „Алкохолните“ престъпления ще станат по-малко, хората бавно ще загубят навика да пият с повод и без повод.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.