Алкохолът може да намали вероятността от диабет, са показали наблюдения

banner-hepavital

Редовното използване на умерено количество вино или бира значително намалява риска от развитие на диабет и свързаните с него метаболитни нарушения

диабет
Но не трябва да се забравя, че алкохолизмът увеличава риска от диабет.

Например, датчаните установиха връзка между консумацията на алкохол и защитата от диабет. Както отбелязва „Utro.RU“ , редовната консумация на умерено количество вино или бира значително намалява риска от развитие на диабет и свързаните с него метаболитни нарушения. Но алкохолизмът и простото безпрепятствено отношение към алкохола повишават риска от диабет, подчертават експертите.

Доказано е, че рискът от развитие на диабет зависи не само от количеството консумиран алкохол, но и от честотата на консумацията му. Например, хората, които пият често, но малки количества, са по-малко склонни да имат диагноза „диабет“. Сред мъжете рискът от диабет спадна с 27%, а сред жените – с 32%. В този случай най-полезната алкохолна напитка е призната като вино.

Освен това, алкохолът може да подобри паметта по отношение на информацията, получена непосредствено преди пиенето, показва проучването на университета в Ексетър. Алкохолът блокира асимилацията на нова информация. И това дава на мозъка повече ресурси, за да преведе наскоро получените данни (преди да се пие алкохол) в дългосрочна памет. Тоест хипокампусът (центърът на мозъчната памет) преминава в режим на консолидация на паметта.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар