Алкохолът нарушава развитието на костите при младите момичета

banner-hepavital

Американските изследователи са установили, че алкохолът има отрицателен ефект върху образуването на костно вещество при по-младите момичета


Младите момичета са най-изложени на риск. Така излиза че, очевидно, пиенето на алкохол в ранна възраст е изпълнено с постоянни негативни последствия, казва The Daily Mail .

Учените поканиха 87 жени на възраст от 18 до 20-годишна възраст да участват в проучването. В този период костната маса продължава да се увеличава. Максималната костна плътност на момичетата достига своя пик до 25 години. Експерти оценяват състоянието на долната част на гръбнака на участниците. Също така момичетата бяха помолени да говорят за техния начин на живот и колко често пият алкохол и пушат цигари.

Оказа се, че младите жени, които редовно пият, не могат да получат максимална костна маса. И това, от своя страна, увеличава риска от остеопороза и вероятността от фрактури. Предишни проучвания показват, че хората, които пият алкохол, често имат по-високи нива на кортизол – стресов хормон. Той е този, който може да причини недостатъчно развитие на костите.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.