Алкохол и болкоуспокояващи – много вредна комбинация

banner-hepavital

Лекарите непрекъснато предупреждават да се внимава с употребата на болкоуспокояващи. Защо трябва да бъдем внимателни, когато посягаме импусивно към тях?


Просто е: масовите болкоуспокояващи са достатъчно агресивни за нашия черен дроб. И представете си, ако освен това добавите и алкохол? Трудно е да кажем какъв стрес ще изпита черния дроб, „зашеметен“ от анестетици и алкохол!

Но има и такива лекарства, които се използват умишлено с алкохол. И те са назначени от самите лекари.

Третирането на алкохолизма, както много от нас знаят, включва редица процедури, обединени от едно понятие – кодиране. В Русия тази техника се радва на невероятно търсене.

Например – дисулфирам. Лекарство, което се дава на пациентите, докато приема едновременно алкохол. Какво става? При човека температурата се повишава, има гадене, общо неразположение също е възможно. Това са едни неприятни реакции от страна на тялото. Те обаче имат силно влияние върху съзнанието на човека.

Тежките ефекти от приемането на болкоуспокояващи и други лекарства с алкохол, разбира се, са налице. Но най-вече те са свързани с отделна група лекарства и лекарят със сигурност ще ви информира за възможни усложнения. Във всички останали случаи има обща токсичност на тялото. Дори в зависимост, например, от поносимостта на самия медикамент.

Самият алкохол не се появява в нито една енциклопедия на лекарства. И определено няма. Съществуването му обаче принуждава фармацевтите да допълнят тези директории с нови разработки, насочени към борба със зависимостта.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.