Без Алкофитал още щях да бъда подвластен на алкохола!

banner-hepavital

Ако не бях започнал да ползвам капките Алкофитал, със сигурност все още щях да имам проблеми. Щях да бъда подвластен на алкохола. За мен алкохолната зависимост е нещо повече от болест

подвластен на алкохола

Когато някой е подвластен на алкохола, той не знае нито какво да направи, нито как да си помогне. И най-вече – отказва да приеме каквото и да е – помощ, съвет, подкрепа. Когато един човек е подвластен на алкохола, за него не съществува проблем като алкохолизъм. Той отказва да си признае, че изобщо има някакъв проблем, че е зависим от алкохола. Аз бях точно така. За мен проблем нямаше. Ако някой ми кажеше, че много пия, значи или преувеличаваше, или ме обиждаше. Честно да ви кажа, изпитвам срам само при мисълта да си спомня какво леке всъщност бях. И как точно ме е издържала жена ми – не знам. Аз, ако имах такъв партньор, сигурно щях да си тръгна, не знам. Все още нямам много отговори. Все още ме е срам да си призная някои неща. всеки на мое място би бил засрамен. Да си подвластен на алкохола не е нещо, с което може да се хвалиш свободно.

Радвам се, че капките Алкофитал ми помогнаха да се справя с този проблем. Радвам се, че ми бе даден шанс да се поправя и да живея живота си спокойно.

Димитър Попов от Пловдив

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.