Билковите капки Алкофитал действат отлично за отказване на алкохола!

banner-hepavital

Билковите капки Алкофитал са отлично средство за отказване на алкохола. Най-важното е да се започне да се употребяват. Преди това няма как да знаете действат ли или не

билковите капки

Билковите капки ги ползвам от 2016-та година. Всъщност, тогава започнах. Взимал съм ги в продължение на 7 или 8 месеца. Да, малко повече, отколкото очаквах, но пък и пиянството ми беше доста тежко. Не съм си и помислял да кажа „Аз нямах кой знае какъв проблем с алкохола. Всичко ми е наред. Ако искам мога да го откажа.“ Това бяха приказки, които едно време не спирах да повтарям. Повтарях ги, сам се навивах, че всичко ми е наред, и така не усещах как затъвам все по-дълбоко и по-дълбоко. Много трудно е човек сам на себе си да признае, че има проблем. Това е част от дългия път на отказването. Признае ли се проблема, погледнат ли се нещата право в очите, то тогава няма да има проблем човек да си постави цел и да я следва.

Мога да кажа, че всеки има право на избор и мнение, но моя избор бяха капките Алкофитал, и моето мнение е, че билковите капки много помагат при проблем с алкохола. Трябва да се ползват от всеки, който е решил да отказва алкохола, да спира да пие и да се поправя.

Никола Симов от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.