Брат ми вече е бивш алкохолик, благодарение на Алкофитал

banner-hepavital

Моят брат вече е бивш алкохолик, благодарение на това, че ползва капките Алкофитал. Тези капки му помогнаха да се справи с неговия лош навик

алкохолик

Много хора казват, че няма бивш алкохолик. Аз не съм много съгласна с това мнение. Да, човек може да изпадне до там, че да стане алкохолик, или наркоман, или нещо също толкова лошо. Но, това съвсем не означава, че положението ще остане такова завинаги.

Факт е, че тези, които са отказвали и са спрели да пият алкохол, са повече от алкохолиците. Замислих се дали броят им не е равен, но реших, че трябва да съм позитивна. След като моя брат е спрял да пие, то значи и и други хора също са успели. А и нали прочетох някои от изказванията тук… Бавно, но славно хората забравят лошите навици и минават към светлата половина на живота. Това, че си претърпял неуспех, съвсем не означава, че успеха няма да кацне и на твоето рамо.

Пиша това мнение за всички онези хора, които не са сигурни в своя успех. Никой не се е родил алкохолик. След като една грешка е допусната, тя може и да не може да се поправи, но човек е в състояние да си извлече необходимите поуки. Ако на всяка крачка назад, се правят поне две напред, то успех ще се постигне. Важното е да не се отчайвате!

Мима С. от Варна

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.