Брат ми страдаше от тежък алкохолизъм, помогнахме му с Алкофитал!

banner-hepavital

Моят брат имаше тежък алкохолизъм. Капките Алкофиал му помогнаха да се справи с този тежък проблем само за няколко месеца

алкохолизъм

Днес има много семейства, в които има различни случаи на алкохолизъм. Аз искам да разкажа за моя брат.

Той е млад, на 31 години е. Няма си жена, но си има приятелка вече. Хубавото е, че нещата между тях изглеждат сериозни, и скоро може да се задоми.

Преди около три години никой не смееше да помисли за нещо такова, защото той страдаше от тежък алкохолизъм. Капките Алкофитал му помогнаха да се справи с този проблем. За капките Алкофитал ние научихме от фейсбук. Моят мъж ми ги показа, и решихме да вземем да пробваме, и да видим дали ще помогнат и на моя брат. в началото му ги давахме тайно, но след това всичко се промени. Той разбра и някак се надъха да започне да си помага сам за отказването на алкохола. Аз си мислех, че ще се обиди, че ще се разсърди, но изобщо не стана така. Той не е пробвал да отказва алкохола друг път. Това му беше за сефте. Той даже не искаше да си признае за неговия алкохолизъм. Все казваше, че проблем няма. Няма, няма, ама имаше.

Сега вече не пие. Взел си е живота в ръце, радва се на новата си любов и се зарича, че никога повече няма да изпадне до там, че да започва да пие, и да се държи по тоя начин, по който се държеше преди.

Боряна Х. от Бургас

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.