Вече не ме е срам от съседите!

banner-hepavital

Моят син много пиеше

СоняНие с баща му си купихме къща на село и отидохме там да живеем, за да го оставим малко сам, че вече нали уж беше голям човек. Той е на 23 години и следва, работи, не е като да е някой лентяй. Не е лошо момче, но много му влияят приятелите. Той пие от ученик, ама като другите – пийваше си малко ей така, колко да се забавлява. И с баща си като сядаха преди, по биричка и това е. Но като заминахме и нещо му стана. Почна да вика компании в къщи, да пият. Има една приятелка, тя също много лошо му влияе.

Съседите много започнаха да се оплакват. Даже една по-близка съседка имам, тя ми каза, че много е започнал да пие, повече от колкото е нормално, да съм му обърнела внимание. Ами такъв си е Борко… Той като направи нещо, трябва всички да го разберат.

Дойдохме си от селото и поговорих с него. Ние от едно време сме го научили да си споделя с нас и да няма тайни. Така говорихме и решихме, че може да му се помогне за пиенето, защото той сам каза, започнал да се увлича. В крайна сметка стигнахме и до вашия сайт, поръчахме капките и той започна да ги пие.

Редовно ги пиеше, както си му е ред. И така два месеца. Мина му влечението към алкохола. Оправи се и се стабилизира. Сега пак си онзи сериозен Борис, който си беше и преди.

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. „Братя Миладинови“ № 29
дрогерия „Парамед”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Соня Великова

Добавете коментар