Внезапното отказване на алкохола не е полезно за мозъка

banner-hepavital

Внезапното отказване на алкохола не е полезно нито за психиката на на човека, а – оказа се, и за неговото здраве

отказване на алкохола
За отказване на алкохола има само една причина – удължаване на живота. За да се случи това трябва да се отърве човек от вредното влияние на спиртните и други алкохолни напитки.

Повечето зависими трудно започват да отказват алкохола. В едно с това, техните близки са на мнение, че алкохола трябва да бъде отказан едва ли не от раз. Оказа се, че това нито е лесно, нито е полезно.

Психолозите съветват отказването на алкохола да се случва плавно. И по време на това плавно отказване човек да гледа на случващото се като на период, в който се отказва алкохола. Макар и да има дребни „прегрешения“, то това не бива да е проблем.

Най-общо казано, внезапното отказване на алкохола е възможно да причини шок на организма, особено при хора, които през по-голямата част от живота си са употребявали сериозни количества алкохол. Плавното отказване на алкохола ще осигури едно по-добро емоционално състояние на зависимия от алкохола човек. Така той ще може да се съсредоточи върху дългосрочната цел, а именно – пълно отказване на алкохола, но след време, когато емоционалната и физическа стабилност ще е по-голяма.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.