Все някога се стига до отказване на алкохола, важното е да е по-рано!

banner-hepavital

Все идва време, когато се налага да се случи онова, което другите хора наричат отказване на алкохола. Аз го наричам спасение

отказване на алкохола

Моето отказване на алкохола се случи сравнително скоро. Затова не бива много-много да се хваля с него, защото не е минало много време, откакто спрях да пия. За мен по-важно е това, че изобщо успях да спра да пия, макар и за толкова малък период от една година и нещо.

Всеки си знае слабите места, като и всеки знае как да се справи с тях. Но, много често се случва така, че ни избива на мързел и отлагане. И не на последно място – липса на подкрепа. Аз нямаше да мога да се справя с моите проблеми с алкохола, ако не беше жена ми. Тя много ме подкрепи и ми даде една надежда, че съм в състояние да се справя. За отказване на алкохола аз препоръчвам не само капките Алкофитал, но и една истинска подкрепа от близките. Защото сам човек не бива да се бори с толкова голяма бела, колкото е алкохола. Затова е по-добре постепенно да се случват нещата. Да се справяме с проблема стъпка по стъпка. И най-важното – да не се отказваме.

Миро М. от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар