Да, капките Алкофитал действат при зависимост от алкохола!

banner-hepavital

Капките Алкофитал действат, ако имате зависимост от алкохола. Аз ги пробвах и след една година въздържание мога да кажа, че съм добре

капките алкофитал действат

Капките Алкофитал действат, ако се взимат редовно и доброволно. Аз сам реших да си ги поръчам. Взимах ги около 3 месеца, плътно, без почивка. Това беше един екстремен курс на лечение за мен, защото вече не виждах друг изход. Просто трябваше да се взима в ръце, и да го направя. И, най-хубавото, което е, че последния ми опит излезе успешен. Бях решил, ако капките Алкофитал не действат и не ми помогнат – да се откажа. Ей така щях да се предам и да си остана една алкохолна развалина. И не на последно място – зарадвах жена ми, която в чудо се беше видяла с моята зависимост към алкохола.

Капките Алкофитал действат, когато човек си каже, че няма повече накъде, когато се дисциплинира и реши кое му е важното в живота. Аз затова не спирам да повтарям, че кой каквото сам си направи, друг не може да му го направи. И за хубавото става въпрос, и за лошото.

Сега не пия, не се бия и се държа цивилизовано. И да ви кажа – по-спокойно ми е. Не се оплаквам, не съжалявам и не мисля, че всичко в този живот е било грешка. Щеше да бъде, ако не се бях наел да я поправя – тази моя най-голяма грешка.

Цветан Коларов от Пловдив

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар