Да, капките Алкофитал действат за отказване на алкохола!

banner-hepavital

За отказване на алкохола съм ползвал много неща и всякакви техники. Но, нищо не ми помогна така, както ми помогнаха капките Алкофитал

отказване на алкохола

Когато съпругата ми предложи да пробвам капките Алкофитал за отказване на алкохола аз бях особено въодушевен от идеята. Някак не вярвах, че някакви капки с билки ще могат да ми помогнат, особено в моя случай. Аз имам циклични проблеми с алкохола, и повечето лекари, при които съм бил за консултация, са ми казвали, че нещата не могат да се случат толкова бързо при мен, защото имам периоди на пиене и дълги периоди, през които не пия. Един вид, може да стане така, че да си мисля, че съм отказал алкохола, а всъщност да не съм.

Затова за мен беше много важно да остана трезв поне повече от година. Е, случи се. Не съм пил нищо алкохолно вече 17 месеца! И това стана възможно, защото започнах да използвам капките Алкофитал за отказване на алкохола. Почти 3 месеца ги взимах нон стоп, без прекъсване, и за това време дори не съм се изкушил да започна да пия отново. За мен е важно да продължа в този дух, и да не спирам да правя всичко възможно, за да не ми се случва никога повече да бъда под пагубното влияние на алкохола.

К. Попов от Пловдив

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.