Да, капките Алкофитал ми помогнаха да спра алкохола!

banner-hepavital

С Алкофитал отказах алкохола. Няколко месеца продължи борбата, но в крайна сметка успях да се наложа над този мой лош навик

Алкофитал

Започнах да взимам капките Алкофитал преди повече от година. Взимах ги в продължение на около 4 месеца. След това вече не ми беше необходимо да ги взимам. За моя голяма изненада това ми донесе само добри неща. Първо – намалих пиенето, а след не много време го отказах съвсем. Не пия никакъв алкохол и не ползвам капките Алкофитал от около 7-8 месеца. За някои това е малко време, за мен е предостатъчно. Вече знам, че никога няма да се върна към този мой лош навик.

Като спрях да пия, започнаха да се връщат други едни неща, които бях загубил заради това, че злоупотребявах с алкохола. най-вече съм щастлив от това, че се сдобрих с моя приятел, с когото се бяхме скарали заради алкохола, заради това, че аз се бях напил и не знаех нито какво говоря, нито какво върша. Приятелката ми също си промени мнението за мен. Радва ме това, че съм млад, и че имам време да си оправя живота. Знам, че няма да е лесно, но съм много навит да се справя. Знам и, че ако случайно кривна от правия път, или пак ми се поиска да пия, капките Алкофитал ще сложат кръст на това мое залитане.

Калоян Г. от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.