Доволен съм от капките „Алковитал“

banner-hepavital

Справям се много добре, надявам се така да продължи

жгтЗдравейте! Разбрахме се да ви пиша, след като започна да ползвам капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“. Минаха три месеца, откакто започнах да се справям с моя проблем и виждам, че има подобрение. Сега се чувствам много по-спокоен, сигурен съм в успеха, защото вече имам периоди, макар и не много големи, в които не пия нищо. Стоя далеч от алкохола и се старая това да се случва все по-често.

Решението за лечението ми и освобождението от алкохола дойде след един инцидент, който имах в едно заведение и глупостите, които направих под влияние на алкохола. Много се срамувам от тази случка, но знам, че сега като спра да пия, ще мога спокойно да се чувствам където и да съм. Заради тази случка останах без приятелка и много съжалявам, че се изложих така. Взел съм си поука и искам да обещая на себе си никога повече да не постъпвам по този начин.

Капките за лечение на алкохолизъм са добри за мен, защото мога да си сложа шишенцето в чантата и да си капна винаги когато почувствам необходимост. А в началото ги носех всеки път, когато излизах. Сега пия третата доза, но само няколко дни в седмицата, не постоянно. Виждам, че вървя напред и това ме мотивира още повече.

Стоил К.

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Добавете коментар