Доволна съм от билковите капки за лечение на алкохолизъм

banner-hepavital

Преди около две години за първи път взех капките за лечение на моя мъж

алкохолна зависимостТогава стана така, че му ги давах много малко време и почти не можах да разбера какво стана и как действат, защото взех само една доза, понеже ни предстоеше преместване и аз се зарових в работа, и други проблеми имах. Малко след като се нанесохме, аз започнах пак да му давам. Този път се бях запасила добре с четири дози и гледах да съм редовна в даването. Той има проблем с алкохола такъв, че като почне да пие и не може да спре. Иначе има много дълги периоди без пиене и тогава е лесно и приятно да се живее с него. Не ми е създавал кой знае какви проблеми, не е някой скандалджия или нещо такова, но не е добре за здравето му.

А и като гледам как като минават годините, и зачестяват неговите запои, реших да взема мерки, докато все още е навреме.

От капките съм доволна, даже аз писах преди време, сега пиша пак да кажа, че вече има ефект от тях и че моя мъж е намалил пиенето. Успя да устиска половин година без да пие, като на другите казва, че сам се е отказал, но то няма значение това. Важното е, че не пие и че капките Алкофитал си свършиха работата.

М. Лалова от Видин

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар