Експерт съветва как безопасно да се консумира алкохол

banner-hepavital

Д-р Никола Гейтс от Университета в Нов Южен Уелс смята, че алкохол трябва да се консумира според няколко правила


Първо, много хора подценяват количеството консумиран алкохол. Ето защо е изключително важно да се оценят адекватно алкохолните напитки, съобщава Namoi Valley Independent. Мнозина казват, че пият чаша вино вечер. Въпреки това, някой хора си сипват два пръста вино, а други пълнят чашата догоре.

Хората не трябва да консумират повече от две стандартни напитки на ден. И една напитка като здравословно количество е 10 мл. алкохол (100 милилитра вино със средно съдържание). Колкото по-силна е напитката, толкова по-нисък е разрешения обем. Например 100 милилитра Sauvignon blanc със съдържание около 11% са еквивалентни на 88 милилитра червено вино със съдържание 14-15%. Ако една бутилка червено вино със съдържание на 14% съдържа 8.5 стандартни напитки (в бутилка бяло със съдържание на 11% от тези 7.5), тогава е по-добре да сипете виното в по-малка чаша.

Също така е важно да се организира почивка от алкохол. Трябва да се помни: алкохолът е опасен токсин. Една седмица без алкохол може да даде реален шанс за възстановяване на черния дроб. Между другото, алкохолът пречи на абсорбцията на хранителни вещества, които могат да повлияят на хормоните. С прекъсването на консумацията на алкохол е важно да се намери заместител на алкохола. Това е особено важно, ако човек пие, за да се отпусне. Постарайте се да заместите спиртните напитки с по-леки питиета, като вино и бира. Освен това, предпочитайте компанията на хора, които не консумират алкохол. Не забравяйте да се похвалите с промените в поведението, свързани с приема на алкохол.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.