Енергетика на съдовете: дали счупеното наистина носи щастие?

banner-hepavital

„На щастие е!”, казваме, когато случайно счупим нещо. Но според екстрасенсите не всичко счупено носи щастие


Счупената чиния, счупената мебел и неизправната техника имат енергетика, която е разрушителна по природа. Такива вещи създават в дома атмосфера на напрежение. Ако любимата ви чиния е нащърбена, можете да я оставите, но не я използвайте по предназначение. Проявете таланта на дизайнер, като измайсторите от нея декоративна мозайка. В предметите на интериора негативната енергетика вече не е така мощна както в съдовете.

Древните славяни имали обичай да излагат напукани или слепени съдове на слънчевата светлина. Нашите предци вярвали, че слънцето може да унищожи тъмните сили и негативната енергия в тях. Ако чинията е счупена на парчета, съберете ги и ги изхвърлете.

Според фън-шуй на всяка стихия съответства определен цвят

Различен цвят е стихията на Огъня – червен, на Дървото – зелен, на Земята – кафяв, на Метала – бял и златен, на Водата – син и черен. За творчество ни е необходима енергията на Дървото. Затова зелените цветове в елементите на съдовете са много подходящи. Енергията на Водата може да ни направи по-мъдри и разсъдливи. За да я активираме
отношения и интимното сближаване в живота си трябва да активизираме стихията на Огъня – червения цвят.

Не по-малко важна е и формата на чинията

Съдовете с кръгла форма са резултат от поклонението на хората на Слънцето. Това е опит да го уловят в чинията си и така да съхранят топлината на светилото в дома си. Като поставите салатата в кръгла чиния, ще направите първата крачка към по-топла атмосфера по време на обяда.

Какво да правите, ако се налага да се храните с хора, в чието отношение не сте убедени? Сервирайте храната в квадратни чинии. Според фън-шуй квадратът има енергията на Земята, стабилизиращя негативните явления. Между другото, първите индивидуални чинии се появили във Франция през XV век. Те били именно квадратни. Преди това храната се сервирала в огромни кръгли блюда, предназначени за всички.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.