Ето защо хората стават агресивни след употреба на алкохол!

banner-hepavital

Известно е, че алкохолът прави хората агресивни. Невролозите са разбрали точно как се случва това, съобщава The Daily Mail


Специалистите по неврология сканираха мозъка на група доброволци. Бе събрана група от 50 здрави млади хора.

На половината от тях предложиха две порции водка с безалкохолно. Тогава всички участници в експеримента бяха изследвани с томограф. Учените нарочно провокираха отрицателни емоции. В резултат на това хората, които пият алкохол, показват по-голямо възпаление и агресивност в реакциите си към провокацията.

Оказа се, че алкохолните напитки оказват влияние върху префронталната кора на мозъка. А именно тази зона, която контролира агресивността. Също така, алкохолът оказва влияние върху каудадното ядро ​​и вентралната стриатум – зоните, отговорни за контрола на системата за награди. Плюс това, повишената активност е регистрирана в хипокампуса, центъра за мозъчна памет.

Статистиката потвърждава това – почти 50% от престъпленията с насилие са свързани с алкохола. И сега стана ясно защо под влияние на алкохола хората са склонни към престъпност и агресия. По-конкретно, става дума за престъпления, свързани с омраза. Алкохолът, между другото, подсилва предразсъдъците в човека.

Затова е неразумно да се използва алкохола като „успокоително“ средство, дори и от хора, които не злоупотребяват често с него.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.