Ето как не бива да говорите за себе си, ако искате да изглеждате умен!

banner-hepavital

Всеки умен човек ще пренебрегне тези три фрази. Не ги казвайте, ако искате да докажете, не само на себе си, че сте интелигентен

умен
„ВИНАТА НЕ Е МОЯ“

Да игнорирате проблема и упорито да отричате вината си, е незряла тактика на поведение. И съвсем не ви издига в очите на околните. Не прехвърляйте отговорността върху другите за неща, към които имате макар и най-малко отношение. Това дава на околните да разберат, че е по-добре да започват с вас съвместна дейност, защото в случай на неуспех ще си измиете ръцете и ще прехвърлите всичко върху тях.

Вместо това. Изяснете същността на проблема. Ако наистина нямате вина, приведете аргументи в своя заижта. Вярвате или не, но околните решават. Ако пък сте допуснали грешка, признайте я и се поинтересувайте какво е нужно, за да я поправите.

„АЗ СЪМ УМЕН/УМНА!“

Обикновено интелигентните хора са наясно със своите достойнства, затова не крещят пред целия свят, че ра умни, красиви или добри.

Вместо това. Поработете над самооценката си. Ако тя е в норма, то няма да изпитвате нужда да се хвалите публично

„ВСИЧКО СЪМ ПОСТИГНАЛ/А САМ/А!“

В света не съществува човек, който да е постигнал всичко сам. Върху формирането на вашата личност са оказали влияние десетки други хора: някой е помогнал да развиете таланта си, друг ви е вдъхновил и въодушевил, трети ви е дал ценен съвет, например. Дори мимолетна среща маже значително да промени живота на човека, и този факт не бива да се пренебрегва.

Вместо това. Бъдете благодарни за всичко, което някога са направили другите за вас. Вярата в себе си и собствените сили е нещо прекрасно, но не бива да превъзнасяте собствената си персона в такава форма.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар