Зависимите от романтичната връзка хора правят партньора си нещастен

banner-hepavital

Онези, които са развили зависимост към романтичната връзка с човека, с когото са, представляват проблем за своите половинки


Защо хората остават в една романтична връзка, ако тези отношения не са подходящи и здравословни за тях? Експерти от университета в Торонто разбраха: хората са по-малко склонни да се разделят, ако са сигурни, че техният партньор зависим от връзката, пише Medical Express. Това означава, че хората вземат предвид не само собствените си желания, но и чувствата на своите партньори.

Според експерти единият от хората в отношенията непрекъснато се жертва. Следователно, няма нищо изненадващо във факта, че оставайки в отношенията, освен егоистичните моменти (съжалявате че губите време и енергия, няма добри алтернативи), хората демонстрират просоциални черти (загриженост за другите).

Зависимостта от партньора е много неприятна и за двете страни в една връзка. В случая не само раздялата е трудна, но и съжителството. Затова, ако усещате тежест във взаимоотношенията си, намерете начин да се освободите от тях. Наложително е да ползвате услугите на психолог или брачен консултант, когато ситуацията е комплексирана.

Между другото, друго изследване показа, че не бива да избягвате контакт с бившия любовник. Освен това сексуалният контакт не е вреден. Напротив, той може да бъде източник на положителни емоции и за двете страни.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.