Децата лесно развиват зависимост от електронните устройства

banner-hepavital

Специалистите казват, че ако забелязвате два или повече симптома за зависимост, най-добре да потърсите квалифицирана помощ от психолог


Не бързайте да водите сина или дъщеря си със себе си. Първоначално в среща на четири очи максимално обективно опишете впечатленията си, за да може грижливо да се подготвите, като прочетете в интернет всичко по темата. Дръжте се спокойно, информирайте, но не сипете обвинения и поучения.

При това се опитайте да разберете защо детето ви е толкова увлечено по електронните устройства. Често причината е в компанията.

Вас сочат с пръст като виновни доста автори. В категоричните им статии ще прочетете, че родителите сами са докарали зависимостта на детето си от виртуалния свят. То се е потопило в него, понеже в реалния свят не му достига общуване и внимание от
но време за общуване със сина или дъщеря си. Ако давате лош пример със собствената си пристрасТеност към телефона, таблета, компютъра. Ако не сте създали правила, че никой от семейството не си ровичка в смартфона, докато се храни. Ако не сте поставили никакъв лимит за ползване още кога-то сте купували на детето съответните електронни устройства. Всички тези норми се установяват в ранна възраст, защото лошите навици трудно се изкореняват.

Като ще се борите с тях, защото се страхувате, че детето може да развие зависимост от игрите и социалните мрежи, ви трябват мъдрост, умереност, постоянство и търпение.

Препалената строгост в опитите за контрол ще има негативен ефект. Обяснявайте възможно най-понятно за съответната възраст и достатъчно убедително. Наследникът ви трябва да разбере опасностите, но не е нужно да го плашите, че е пристрастен, зависим, че има психически отклонения, или нещо подобно.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.