Не искам да си припомням миналото, когато бях зависим от алкохола!

banner-hepavital

Аз бях зависим от алкохола. Ползвах капките Алкофитал като помощно средство за отказване. Най-вече те ми помогнаха да спра да пия, но и близките също

зависим от алкохола

Като човек, който е бил зависим от алкохола, мога да кажа, че отказването му е личен избор. Личен избор, който не може да се случи без подкрепата на близките. Ако няма кой да те потупа по рамото за това, което си постигнал, то постижението няма да е толкова сладко и желано. Да, много хора казват, че алкохола се отказва заради теб самия, но пък аз, като бивш зависим от алкохола мога да кажа друго.

Човек, когато не знае къде е, когато не може да мисли заради алкохола, си казва най-често „майната ми на мен“. Ако отказването на алкохола е заради нас самите, то ще се случи трудно. Не казвам, че е невъзможно, но е трудно. Но, когато се сетя за дечицата ми, за моята жена и за родителите ми, когато си дам сметка какво преживяват те, без да са виновни, тогава е друго. И по друг начин се случва отказването.

Капките Алкофитал много ми помогнаха, наистина, но подкрепата на близките ми също е от значение. Затова, според мен, двете неща са свързани. Трябва да има заради какво да се откаже алкохола, трябва да има и с какво да се откаже алкохола.

Митко П. от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.