Загубила съм всякаква надежда, че той ще откаже алкохола!

banner-hepavital

Загубила съм всякаква надежда, че моят съпруг ще откаже алкохола. Знам, че не бива да се отчайвам, но ми се струва, че всичко е безсмислено

надежда

Надежда винаги има. Така казват. Чувала съм го много пъти, особено напоследък. Но, аз все още не мога да се отпусна и да си кажа, че борбата продължава.

Най-интересното е, че аз изгубих надежда в един момент, в който той не пие. Просто е нелогично, но ето – аз изгубих надежда тогава, когато трябваше не само да се надявам, но и да се радвам, че това се случва. Че той най-после успя да се справи и да се задържи на повърхността. За мен е много важно да знам, че това не е просто фаза, че това ще остане така. Но, може би съм уморена. Уморена от обещания, от думи, думи, думи и никакви дела.

Може и при мен това да е само фаза, временно състояние. Дано не отчая някой човек, който сега е започнал да полза капките Алкофитал. Аз, всъщност, съм много доволна от тях. И мъжът ми, също. Все пак, благодарение на тях той спря да пие. Обаче се улавям как си задавам въпроса: Ами ако той пак почне да пие? Представете си до каква степен ме е зомбирало това негово пиене. Дано това отмине. Дано пак стана такава, каквато бях.

Христомира Т. от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.