Започнах да пия заради изневяра, отказах алкохола заради нова любов!

banner-hepavital

Алкохолизмът не ми е чужд. Аз започнах да пия заради изневяра. Отказах алкохола, защото срещах жена, заради която си струваше да го направя

отказах алкохола

Аз отказах алкохола с помощта на капките Алкофитал. Но, самото отказване започна, защото реших, че трябва да се взема в ръце и да се държа ако не нормално, то поне както преди. А преди аз нямах сериозни проблеми с алкохола. Да, пиех като всички останали. Имал съм периоди, в които съм се напивал. Бях млад, бях студент. Всеки може да се извини с това. Аз не че се извинявам, но това може да ви помогне да разберете, че не съм се превърнал в алкохолик за един месец, година или нещо такова.

В този ред на мисли знам, че самото отказване ще е дълго, трудно, знам, че няма да стане за година. Но, онова, което ме крепи е вярата в мен самия, в това защо го правя. Аз искам да знам, че не съм само някакъв пропаднал човек. Искам и другите да го разберат. Така както го разбра моята приятелка, заради която отказах алкохола.

Сега вече знам, че винаги има причина, винаги има и начин. И да, това се отнася както за лошото , което можем да направим за себе си, така и за това, което ще е добро за нас.

Г.Р. от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.