Заради пияния ми съпруг скандалите у дома станаха ежедневие

banner-hepavital

Скандалите у дома вече са ежедневие. Мъжът ми започна все по-често да злоупотребява с алкохола, и аз не знам какво да правя. Не знам как да помогна на себе си и на него

скандалите

Лошо е, че от скандалите не страдам само аз, а и нашата малка дъщеричка. Искам да направя нещо, а не знам какво.

Прочетох много от историите тук, и виждам, че има хора, които са се отказали от алкохола. Има и такива, като мен, които живеят в непрекъснати скандали. Те пък са помогнали на своите съпрузи, като са им давали капките тайно. Честно казано, аз не знам дали ще мога да се справя. С мъжа ми така сме се отчуждили, че вече дори не се храним заедно. За нещо друго, за някаква близост – да не говоря. И затова сега стоя и се чудя какво точно да направя, как да го направя, така че да има някакъв ефект.

Аз си признавам, че дори не съм разговаряла с него на тази тема. Ама с него не може да се говори – съвсем сериозно! Не знам нито как да започна, за да не го разсърдя, нито какво да направя, ако полудее и пак започне със скандалите.

Направо съм като препарирана. Моля, който си е патил като мен, да ми помогне с някакъв съвет и да ми даде някакви наставления как да реагирам в тази ситуация.

К.В. от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар