Защо е полезно да мечтаем?

banner-hepavital

Размишленията са проекцията различни сценарии, варианти на развитие на събитията и търсене на рационално решение, като се използва наличният опит

мечтаем
Ако всеки ден анализираме действията си и дори своя гардероб и употребяваната храна, можем значително да подобрим живота си.

Пример за такава концепция в действие е въпросът, който всеки ден задават родителите на децата си: „Как прекара деня си?” Той ги кара да си припомнят изминалите събития и да ги анализират, както и да дадат оценка на своите действия и реакции.

2 ЧАСА СЕДМИЧНО И ЗА МЕЧТИ

Психолозите смятат, че 2 часа размишления, проектиране на ситуации и мечти могат коренно да променят живота на човека. Струва ви се много? Но ако разделите 120 минути на 7 дни, излиза, че ежедневно трябва да отделяте за мечти около 17 минути.

Разпределете събитията на приятни и драматични. Това помага да намерите безболезнените варианти за решаване на задачите, способства за укрепване на взаимоотношенията. Анализът дава възможност да установите кои са областите в живота, които мажете да подобрите. За опростяване на задачата и фиксация на най-продуктивните мисли използвайте бележник и химикал. Не оценявайте размислите и мечтите като празно губене на време.

ПРИРОДНА ДАРБА, КОЯТО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА

Мисленето е дадено на човека от природата. То е мощен инструмент, който позволява да разкриете потенциала си, да усъвършенствате разбирането на заобикалящия ви свят. С негова помощ Можете да подобрите живота си и да постигнете успех. № не използвате това Мощно оръжие, означава доброволно да се лишите от възможности за развитие.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар