Имах нужда от ефикасно средство, с което да откажа алкохола

banner-hepavital

Аз имах нужда от ефикасно средство, с което да откажа алкохола. Капките Алкофитал се оказаха точно това, което ми трябваше, и от което имах нужда

да откажа алкохола
Да откажа алкохола, да сложа ред в живота си – това беше важно за мен. Но, най-важно беше да успея да върна доверието на най-близките ми хора.

Моите проблеми с алкохола са това, което ми докара други проблеми в живота. Дълго време не го осъзнавах това нещо. Дълго време си мислех, че нищо кой знае какво не се случва. Живях в някаква заблуда, както казва жена ми – в сапунен мехур. Но, като всеки сапунен мехур, и този се спука. И, когато това се случи, разбрах, че съм съвсем сам. Сам трябваше да се боря с моята зависимост към алкохола, сам трябваше да се справя с едно заболяване, което тогава ми се случи и да си върна любовта и уважението на моята жена.

Ние все още нямаме деца. Млади сме. Има време да се поправи всичко. Точно това беше едно от нещата, които ме амбицираха да успея и да откажа алкохола.

За мен беше важно да намеря средство, с което да откажа алкохола. Да ми е нещо като спасителен пояс в трудни ситуации. И капките Алкофитал се оказаха точно това средство. Сега малко по малко успявам да напасна счупените парчета от моя живот. Не е лесно, но ще се справя.

Милко П. от Асеновград

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.