Има ли причини, поради които хроничните алкохолици престават да пият?

banner-hepavital

Алкохолизмът погрешно се счита за заболяване на тялото. Всъщност тази болест е с по-дълбоки корени. Факт е, че дори и хроничните алкохолици престават да пият


При хроничните алкохолици, а и при всички останали, корените на пристрастяването не са във физическа и психологическа зависимост, а в социалното разстройство на човека.

Съзнателно отношение към живота и разбиране на причините за тяхната депресия, поражение и разочарование ще помогнат на зависимите да прекратят злоупотребата с алкохол.

От научна гледна точка комплексното лечение на алкохолизма, което задължително включва рехабилитация, е единственият ефективен метод за лечение. Но това е ефективно само ако лицето наистина иска да бъде излекувано.

На етапа, в който зависимото лице иска да се отърве от пристрастяването, той непременно се нуждае от помощта на специалисти. Но това не означава, че ходът на събитията, насочени към лечение, ще се случи по магичен път и само за няколко месеци. Това е дълъг процес, който изисква комплексно отношение.

Лекарят – нарколог е куратор и придружител на зависимия пациент. Той е способен да осигури ефективни методи за лечение на алкохолизма, но не и да прави чудеса.

В този смисъл на личния избор да се откаже алкохола, както и действията след това подсказват, че наистина хроничните алкохолици се отказват от алкохола. И е факт, че те устояват на зависимостта много по-дълго, отколкото „новобранците“ сред зависимисте.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.