Има четири вида пиячи!

banner-hepavital

Консумацията на алкохол лесно се обяснява като резултат от хилядолетни ритуали и привички. Затова и има няколко вида пиячи. Кои са те?

пиячи
Замисляли ли сте се обаче защо избирате да пиете? На базата на мотивите, подтикващи човек да посяга към чашката, изследователи от Австралия извеждат 4 основни типа пиячи, пише в. „Дейли мейл“.

По-доброто разбиране на потребността от алкохол помага за насърчаване на хората да пият по-малко или поне да го правят по по-щадящ начин, смятат авторите на изследването.

В личен план всеки изтъква куп причини да пие, което прави по-трудно научното им разбиране. Но учените прилагат
Има 4 типа пиячи т.нар. мотивационен модел, според който човек пие, защото очаква след това да се почувства по различен начин.

Моделът обяснява, че на алкохола се разчита да повиши позитивното усещане и да намали негативното. Това се обуславя с факторите на психологическата награда. Те биват вътрешни (постигане на желано емоционално състояние) и външни (търсене на социално одобрение).

Предвид и на останалите фактори, играещи роля за пиенето – гени, характер, среда и др., учените извеждат 4 категории пиячи. Според тях хората пият, за да се чувстват добре (защото е вълнуващо), за да се справят (да забравят грижите си), от социални съображения (за да се забавляват и празнуват) и от конформизъм (за да се впишат в общността).

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.