Искам да си тръгна от моя съпруг!

banner-hepavital

Искам да си тръгна от моя съпруг, заради неговите проблеми с алкохола и нежеланието му да се справя с тях. Oт друга страна – нямам сили…

моя съпруг

Проблемите с алкохола на моя съпруг датират от времето, когато се запознахме. Само дето тогава не бяха толкова силно изразени. Не беше толкова тежко пиянството му. Не ми създаваше такива проблеми. Беше ми тежко, но все си казвах, че ще престане да пие.

Истинският Ад настана, когато аз започнах да му говоря, че трябва да направи нещо, да се лекува, да отиде в комуна, или каквото там трябва да се направи, за да спре да пие. Все едно го обиждах, като му казвах истината. Той нямал проблем, можел да спре, когато поиска. Честно ви казвам, имах чувството, че ходи на някакви курсове – все едни такива, заучени фрази използваше. Все неща, които повечето зависими от алкохола казват. Известно време се правех, че му вярвам, но това още повече ме уморяваше и отчайваше. Искам да ви кажа, че лошотията не е присъща на моя съпруг. Дори и когато е бил пиян не ме е обиждал и не ми е посягал. Обаче дава много лош пример на детето, и това не ми харесва. Затова се замислям да си тръгна. Не мога повече така!

Г.А.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар