Каква опасност крият празничните алкохолни коктейли?

banner-hepavital

Празничните алкохолни коктейли са традиция по това време на годината. И заедно с доброто настроение крият немалко опасности


Празничните новогодишни коктейли, без значение дали ще е греяно вино, или изискан Манхатън, са любими на почти всички.

По случай празника на Нова година всеки искаше да красив и да има запомнящ се празник. Изборът на ястия и напитки играе значителна роля в тази област. На първо място, става дума за коктейлите, които се пият по Коледа и Нова година. Красивите многоцветни напитки, празничните чаши за вино, ярките, блестящи декорации и напитките с всички цветове на дъгата винаги са добра находка за декориране на празничната трапеза. И всяка година рецептите стават все по-оригинални и неочаквани.

Коктейлите са приятни заради аромата, както и заради това да ги държим в ръка. Те допълват всеки образ, елегантни са и подходящи за всяко празненство: от домашно парти до сериозна маса за по случай фирмено парти. Коктейлите обикновено имат приятен вкус и лесно могат да бъдат използвани като самостоятелна напитка, за разлика от други алкохолни течности. И тук е най-голямата им опасност.

Всеки алкохол в комбинация с различни добавки, особено пенлива вода и сокове, се абсорбира по-бързо и степента на интоксикация и контролираното количество консумиран алкохол е трудно да се оцени по време на празника. И сутрешното събуждане след приемането на коктейли изобщо не е толкова розово, колкото изглежда.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.