Какво е скрит алкохолизъм и как да се справим с него?

banner-hepavital

Няма такова нещо като „скрит алкохолизъм“ в медицината. Рано или късно всичко излиза наяве, и това е безспорно


Доста често, без медицинските специалисти, психолози и обикновени хора използват израза „скрит алкохолизъм“ по адрес на хората, които са склонни към алкохолизъм, злоупотреба с алкохол и по различни причини, правят всичко възможно, за да скрият пристрастяването си към алкохола.

Кои са „скритите“ алкохолици?
Тези хора, като правило, пият алкохол който не е чист. Те го пият в разредено състояние, като кафе с коняк. Приемът на алкохол се прилага в малки дози и по-често през целия ден. В защитата си пациентът често може да бъде чут да казва: „Пия малко, за да се тонизирам за през деня, иначе не мога да работя.“ Най-често този тип алкохолизъм се среща при жените и е характерен за „женския алкохолизъм“. Жените пият скрито алкохол, осъзнавайки, че е непристойно да се пие „на обществени места“. Но алкохолизмът, тази болест, която се характеризира с непреодолимо желание за още и още алкохол прави такива хора „видими“. Заради това зависимите о алкохола хора, които пият скрито, не могат самостоятелно да се справят с това бреме.

Много е трудно да се „хване“ скрития алкохолик. Най-често той отрича и не признава своята зависимост. Поради тази причина е нужно да се действа след консултация със специалист. Той ще каже как точно да се действа и какво да бъде отношението към човек, който има скрит алкохолизъм.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.