Какво се случва в семейството, ако жената има проблеми с алкохола?

banner-hepavital

В повечето семейства мъжът има проблеми с алкохола. Какво се случва, обаче ако жената има зависимост към употребата на спиртни напитки?


Проблеми с алкохола имат предимно мъжете. Но, жените, които са пристрастени към пиенето се справят с този проблем много по-трудно. Известно е, че женския алкохолизъм е много по-трудно да се лекува. При жените зависимостта се развива много по-бързо, отколкото при мъжете. Също така по-бързо се случва упадъкът при злоупотреба с алкохола, ако жертва на алкохола е жена. Тя вече не се грижи за себе си, не се грижи за семейството, не изпълнява задълженията си като жена. И, за съжаление, много често не е възможно да се спаси такъв брака. Отрицателното въздействие на алкохола върху потомството също е доказано: в едно семейство, в което жената е алкохоличка има голяма вероятност да се родят деца с физически и умствени увреждания.

Защо алкохолизмът води до развод?
Разбираемо е, че двойката е трудно да се примири с постоянните конфликти и неразбирателство в семейството. Не се постига примирие с небрежността, грубостта и агресията на „партньора в живота“. Не може да се постигне и примирие и с факта, че децата трябва да видят всичко това. Ето защо, за мнозинството хора, изходът от ситуацията е развод. Това се потвърждава и от проучвания, според които пиянството и алкохолизмът заемат първо място сред мотивите за развод.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.