Как да запазите здравословното тегло за по-дълго време?

banner-hepavital

След постигане на здравословното тегло, на дневен ред идва въпроса как да го запазим. Спазването на хранителен режим трябва да продължи


Но, за да се запази здравословното тегло е нужно, освен режим, да се прилага и физическа активност. И колкото по-редовно и често, толкова по-добре.

Но, коя е диетата, която дава перфектни резултати, като се комбинира с нормална физическа активност, например бързо ходене. Става дума за средиземноморската диета.

Средиземноморска диета, съчетана със спорт е оптимална комбинация, която позволява не само основна загуба на тегло, но и за дълго време да се задържи резултатът.

Служителите на Лондонския здравен институт са на мнение, че този подход също така намалява вероятността от сърдечно-съдови заболявания и дори помага на хората с метаболитен синдром. Средиземноморската могат да намалят теглото, да намалят риска от сърдечно-съдови аномалии. Но около година по-късно ефектът не е толкова силен.

Проучване на повече от 600 души на възраст 55-75 години, които имат наднормено тегло и метаболитен синдром, доказва това. Отчетените доброволци играеха спортове всеки ден и седнаха на нискокалорична средиземноморска диета. Тази комбинация значително подобрява абсорбцията на глюкозата, намалява теглото с най-малко 5%. И една година по-късно резултатът се запази почти изцяло.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.