Как децата стават алкохолици?

banner-hepavital

Алкохолизмът на родителите е опасен преди всичко, защото децата страдат от това. те или стават алкохолици, или животът им е белязан по един особен начин

Повтаряйки поведението на родителите, самите деца стават алкохолици рано и лечението на тяхната зависимост е много по-трудна, отколкото алкохолизма при възрастни.

Пиянството на родителите никога не минава без следа за младото поколение. Наивното предположение, че децата, като виждат поведението на родителите, не повтаря грешките им, е малко вероятно. В 87% от случаите, децата и юношите повтарят съдбите на зависимите от алкохола възрастни.

Като цяло има четири официални причини за детския алкохолизъм. Това са:

1. В желанието си да изразят себе си и да отстояват себе си в очите на обществото, както и пряка зависимост от обществото.

2. Необходимостта да се скрие от съществуващите проблеми.

3. Наличие на неконтролирани пари и свободно време, пренебрегване на родителите.

4. Алкохолизъм на родителите.

Само една от четирите причини е строго обусловена от щастливото социално положение на родителите, където възрастните могат да обърнат малко внимание на децата си. Затова и те прекарват прекалено много време в опасни хобита.

Всички други причини са неразривно свързани, тъй като децата на алкохолиците не просто повтарят сценария на живот на семейството си. Те са постоянно под стрес, не знаят как да изразят себе си. Децата не знаят как да анализират техните вътрешни проблеми, те нямат на кой да се доверят.

В резултат на това децата на алкохолиците често са по-затворени. И за да бъдат приети в компанията, за да се отпуснат или за да придобият повече сила, те започват да пият.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.