Капките Алкофитал върнаха здравето на моята сестра

banner-hepavital

Моята сестра е на 37 години и от много време има проблем с алкохола. Капките Алкофитал ѝ помогнаха да спре да пие. Върнаха ѝ здравето и достойнството

здравето

Алкохолът проваля не само здравето. Той ограбва емоциите, животът. Моята сестра беше най-милото и жизнерадостно същество, което може да си представите. Заради един недостоен мъж тя започна да пие. Заради него провали не само здравето, но и живота си. Сега се радвам, че тази страница е почти затворена. Но, само ние си знаем какво ни беше през това време.

Сестра ми започна да употребява капките Алкофитал изцяло по мое настояване. В началото ѝ ги давах тайно. След това вече стана така, че трябваше да ѝ кажа. Трябваше да я накарам да започне да уважава себе си и живота си.

Капките Алкофитал тя взимаше в продължение на три месеца. Все още, от време на време ги взима и сега, когато почувства слабост. Много ѝ помогнаха. Спря да пие. Намери си хубава работа, не като предишната, в която хем работеше много, хем нищо не получаваше. Просто животът ѝ се промени, а здравето ѝ се подобри. Беше започнала да не се храни, докато пиеше, и много се бяхме притеснили. Сега всичко е по-различно. Сега всичко е по-добре, благодарение на капките Алкофитал.

Маргарита Дишева от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.