Капките Алкофитал: когато от нищо друго няма ефект!

banner-hepavital

Капките Алкофитал ми помогнаха, след като бях пробвал много и различни препарати за отказване на алкохола. Нито един от тях не проработи така добре, както този продукт

капките Алкофитал

Капките Алкофитал ми дадоха надежда, когато ми се струваше, че няма смисъл да опитвам повече. Бях се отчаял, че ще остана алкохолик, че няма да мога да се освободя от зависимостта към алкохола. Аз съм пробвал почти всичко, което може да се намери на нашия пазар, като препарат. Не съм провеждал някакви сеанси с психолози или психиатри, както чета тук, че са правили някои хора. Просто исках да се справя сам. Не мога да споделям много-много, но пък няма проблем да кажа какво ми е помогнало. Може пък това да е в помощ на други хора, които търсят начин да се справят с техния проблем с алкохола.

Капките Алкофитал ми дадоха точно това, от което имам нужда. те предизвикват непоносимост към алкохола. И по този начин действат върху центъра за зависимост в мозъка. Когато се пие макар и малко алкохол, се усеща едно гадене, едно неприятно чувство и усещане. И така се намалява количеството алкохол, което обикновено се пие.

Благодарение на капките Алкофитал вече не употребявам алкохол от има-няма две години. Не съм засичал много. За мен всеки нов ден и още един повод да не пия.

Йовко Попов от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.