Капките Алкофитал ме върнаха към нормалния живот

banner-hepavital

Аз нямах нормален живот, докато пиех. И семейството ми нямаше нормален живот, докато бях пияница. Всичко беше един нескончаем кошмар

живот

Живот има този, който участва активно в него. Може да се каже, че живее онзи, който не допуска живота да минава покрай него, а той минава през живота.

Това не можеше да ми се случи, докато пиех. Бях направо друг човек. Но, тогава не го разбирах. Аз и сега не го разбирам. Не разбирам как изобщо съм допуснал това да се случи. Как съм живял по този начин. И не на последно място – все още се чудя как жена ми е изтърпяла всичко това. Тя беше човека, който ме накара да откажа алкохола. Тя ми помогна да започна да взимам вашите капки Алкофитал. И заради нея пиша всичко това – да ѝ благодаря, да ѝ кажа, че съжалявам, и че повече няма да се повтори това. Колкото повече хора го чуят, толкова по-добре. И колкото повече хора разберат колко лошо нещо е алкохола, и решат да го оставят, да не пият повече, толкова по-добре.

Алкохолът нищо не дава. Той само взима. Взима живот, взима здраве, взима преживявания. Нищо не може да върне времето назад, но поне мога да направя така, да изживея онова, което ме очаква достойно. Да съм полезен на себе си и на семейството.

Вихрен Н. от Варна

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.