Капките Алкофитал помогнаха на човек с 10-годишна зависимост от алкохола

banner-hepavital

Моят съпруг имаше повече от десетгодишна зависимост от алкохола. Когато започна да взима капките Алкофитал, това се промени

Зависимост от алкохола имат много хора. Моят съпруг също не можеше в продължение на дълги години да се откаже от пиенето. Не че не е пробвал, но не е бил доволен от постигнатото и е започвал да пие пак. Много често, хората които имат зависимост от алкохола, си казват, че са такива. Убедени са, че не могат да се справят и се отказват да направят още един опит. Това е така, защото те не срещат подкрепа и разбиране от своите близки.

Аз винаги съм вярвала, че ще дойде ден, в който моят съпруг няма да има проблеми с алкохола. Не съм спирала да търся начини да му помагам. Ето сега, капките Алкофитал бяха поредното средство, което той опита. И в началото казваше, че няма да му помогне, че всичко ще е както преди. Въпреки това аз настоях и той започна да взима капките Алкофитал.

За моя радост капките Алкофитал дадоха резултат. То се оправи и вече не употребява алкохол от около 17 месеца. Затова вярвам, че една десетгодишна зависимост от алкохола е вече минало. Скоро ще станат 20 месеца, после 24, след това – 10 години без алкохол. Само защото неуспехът не ме е отказал да търся начин да помогна на моя съпруг да откаже алкохола.

Миряна Димова от Бургас

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.