Капките Алкофитал ме отказаха от алкохола за три месеца

banner-hepavital

В продължение на три месеца взимах капките Алкофитал, които ме отказаха от алкохола. Сега вече не употребявам алкохол от 27 месеца

капките Алкофитал

Капките Алкофитал ги употребявах някъде около 3 месеца. За това време те си свършиха работата, и оттам нататък трябваше да се справям сам. Не беше лесно, но аз не се отказах. И все още не съм. Защото за мен е важно да не пия повече никога в живота си. Алкохолът ми взе достатъчно. Повече не искам да търпя загуби. Искам един път в този живот и на мен да ми се случи нещо хубаво. И да знам, че съм се потрудил за това. Колкото и да е малко онова, което имам, то си е мое, и знам че ми се полага и ми принадлежи.

По професия съм журналист. Никой от колегите ми не знае за моя порок. Слабостта, която имах към алкохола, показвах само у дома. Там бях такъв, какъвто само алкохола може да ме направи. И всички негативи, които алкохола можеше да изкара от мен, бяха понесени от жена ми и от дъщеря ми. Тя вече е голямо момиче, и всичко вижда и разбира.

Истината е, че аз късно се пристрастих към алкохола. И за разлика от повечето зависимо осъзнавах какво причинявам на себе си и на близките ми. И точно това осъзнаване сложи началото на отказването на алкохола и използването на капките Алкофитал.

С.И.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар