Когато отказах алкохола, аз се освободих и от лошото в моя живот!

banner-hepavital

Отказах алкохола заради обещание, което дадох на моята жена. Това обещание го направих на 23-тата годишнина от нашата сватба. И сега съм добре

отказах алкохола

Отказах алкохола, защото ако не го бях направил, щях много да съжалявам. Не само за това, че щях да загубя семейството си, но и заради това, че щях да си проваля живота.

Когато бях в алкохолната мъгла аз тези неща не ги виждах. Държах се като човек, който всичко му е наред, и не виждах, че малкото щастие, което имах, се разпада.

Обещанието да спра да пия го дадох на моята жена точно когато празнувахме 23-тата годишнина от това, че сме семейство. Много скоро ще празнуваме сребърна сватба. А това можеше да не се случи. Ако не се бях взел в ръце, ако не бях започнал да взимам капките Алкофитал, най-вероятно животът ми щеше да е друг.

Зависимостта ми към алкохола е с немного дълга, но паметна история. Най-големите изцепки съм правил, докато пиех. Но, сега, когато отказах алкохола, оставих лошото зад себе си. Вярвам, че този път съм успял, защото се чувствам много по-мотивиран. И доста по-добре се чувствам – както здравословно, така и емоционално.

Вярвам, че всеки, който е достатъчно мотивиран може да впрегне сили и да откаже алкохола. Да промени живота си към по-добро. И да се поправи, както заради себе си, така и заради хората, които са около него, с които живее.

Крум Бонев от Бургас

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.